Complete kralenshop met voordelige collectie van goede kwaliteit!

Maatwerk: naar wens gemaakt

Bij Droomjuweeltjes kun je ook terecht voor kant-en-klare sieraden, helemaal gemaakt naar jouw wensen. Iets voor een speciale gelegenheid, een cadeau of een sieraad met een speciale betekenis, het kan allemaal. Droomjuweeltjes maakt zowel dames- als kindersieraden.

Materialen, kleuren en maten geheel naar jouw idee. Aan de hand van het budget kijken we naar de mogelijkheden. Droomjuweeltjes werkt met nikkelvrij metaal in antiek zilverkleur, antiek bronskleur of goudkleur. Qua materialen kan er gekozen worden voor glaskralen, kralen van schelp, hout, natuursteen en kunststof.

Naamarmbandjes en tas-/sleutelhangers met naam
Droomjuweeltjes maakt ook op verzoek naamarmbandjes en sleutelhangers met naam. De naamarmbandjes kunnen op elastiek (dit vinden kinderen prettig) maar ook met een sluiting gemaakt worden. Een leuk cadeau om te geven! Dit kan al vanaf € 4,95 voor een armbandje met kunststof kralen geregen op elastiek. Hier is natuurlijk ook de mogelijkheid om te kiezen voor glaskralen, eventueel ander materiaal of een leuk bedeltje eraan.

♥ Leuk voor traktaties op schoolzijn deze eenvoudige tashangers met naam. Doe er een snoepsleutel aan en je bent klaar. Natuurlijk is er ook een jongensvariant mogelijk. Deze tashanger kost € 1,50 per stuk. Wil je iets speciaals? Laat het dan weten, dan kijken we wat er mogelijk is.

Voor de producten met naam geldt dat er natuurlijk ook altijd een andere tekst gemaakt kan worden, bijvoorbeeld 'kanjer' of 'bedankt juf'.

Zelf maken kan natuurlijk ook. De materialen zijn verkrijgbaar in de shop. Vragen, advies nodig? Mail of bel gerust.

• In verband met kleine onderdelen maken wij geen sieraden voor kinderen jonger dan drie jaar. •

Contactgegevens