Verzendkosten en levertijd

Alle bestellingen worden door ons verzonden via PostNL. Meestal als brievenbuspost, maar grotere bestellingen worden als pakketpost verzonden.

Nederland
Bestel je voor meer dan € 35, dan wordt de bestelling gratis verzonden. Bij bestellingen onder de € 30 bedragen de verzendkosten binnen Nederland slechts € 2,99 per bestelling. 

Internationaal
Binnen Europa worden bestellingen vanaf € 100 eveneens gratis verzonden. Bij bestellingen onder € 100 zijn de kosten € 9,99 per bestelling.

Levertijd
Bestellingen worden zo snel mogelijk verzonden. Het streven is om bestellingen die voor 15.00 uur gedaan zijn en betaald met iDeal of Paypal, dezelfde dag nog te versturen. Het kan voorkomen dat dit een dag later is. Bestellingen met de betaalwijze overschrijving worden verstuurd zodra de betaling is ontvangen. In het weekend wordt er geen brievenbuspost verstuurd, omdat PostNL geen gewone post bezorgt op maandag. 

Bezorging
Droomjuweeltjes heeft geen invloed op de bezorging door PostNL. De praktijk leert ons dat bestellingen binnen Nederland meestal een dag na het versturen bezorgd worden, een enkele keer duurt dat een dag langer. Hou wel rekening met vertraging tijdens feestdagen, bestel dan op tijd. 
Bestellingen naar België en Duitsland worden meestal binnen 2-3 werkdagen bezorgd. 

Contactgegevens