Complete kralenshop met voordelige collectie van goede kwaliteit!

Kinderkralenpakket als basis voor een kinderfeestje!

Met de vernieuwde kinderkralenpakketten in multicolor of roze aqua maak je van elk kinderfeestje een succes! De kleuren en vormen zijn helemaal op elkaar afgestemd en daarom is leuke kinderarmbandjes maken eigenlijk kinderspel! De kralenpakketten worden geleverd inclusief rolletje elastiek en bedeltjes met daaraan al een oogje bevestigd, zodat ze klaar zijn voor gebruik. Er kunnen zo ongeveer 18 á 20 armbandjes worden geregen. Zijn er zes kinderen op het verjaardagsfeestje, dan kunnen ze elk drie armbandjes maken.

Materiaal
De metalen bedeltjes in deze pakketten zijn natuurlijk nikkelvrij. Met daarnaast voldoende kunststof of acrylkralen in leuke kleuren.

Mogelijkheden
Eigenlijk kun je met deze kinderfeest kralenpakketten alle kanten op. Er kunnen armbandjes gemaakt worden in patroon, zoals op de foto's, of gewoon in het wilde weg. De kinderen kunnen zelf kiezen welke kralen en hangertjes ze willen gebruiken. Knip het elastiek op ongeveer 25 cm lengte af, dan is er na het rijgen ook nog ruimte voor het dichtknopen. Je kunt de pakketten ook als basis gebruiken en aanvullen met losse zakjes kinderkralen uit het assortiment. Denk er wel aan dat je dan waarschijnlijk ook nog een extra rolletje elastiek nodig hebt!

Sleutelhanger maken
Wil je de kinderen wat meer keuze aanbieden, dan is het met deze kralenpakketten met een kleine aanvulling ook mogelijk om er sleutel- of tashangers mee te maken. Je hebt dan voor de roze-aqua versie nog nodig: tashaken, grote kralen met groot gat en waxkoord. Voor de multicolor versie: sleutelringen en waxkoord. Het maken van deze sleutelhangers is vrij eenvoudig, het is een kwestie van knopen. Het waxkoord rafelt vaak wel wat, maar dat kun je voorkomen door de uiteinden met een beetje hobbylijm of blanke nagellak in te smeren.

Kortom, deze kinderfeest kralenpakketten met vrolijke, kleurrijke inhoud zijn ideaal voor kinderfeestjes sieraden maken!

 

 

Contactgegevens