Sieradenfeestje - zelf doen

Kinderen Iets moois laten maken en daar nog een tijd plezier van hebben. Dat kan als je een kinderfeestje sieraden maken geeft. Natuurlijk kan Droomjuweeltjes dat voor je verzorgen. Maar als je ver weg woont, of je budget is niet zo groot, dan kun je dat ook gemakkelijk zelf organiseren.

Hoe?
Heel handig zijn onze doe het zelf pakketten. Daarin hebben we veel keuze. Er zijn pakketten voor armbandjes, al dan niet met naam, pakketten voor sleutelhangers, boekenleggers maken, enzovoort. In deze pakketten zitten alle materialen die je nodig hebt en een duidelijke uitleg hoe de sieraden gemaakt moeten worden.
Speciaal voor jongens zijn er pakketten voor een naamarmbandje en een sleutelhanger, zodat ook jongens gewoon met een feestje kunnen meedoen.

Het idee achter onze pakketten is dat ook mensen (en kinderen) zonder ervaring met sieraden maken de sieraden moeten kunnen maken en daarom wordt er veel met elastiek en waxkoord gewerkt, allebei eenvoudig af te hechten met een knoopje. Buigringetjes zijn al aan de bedeltjes gezet, zodat ze eenvoudig mee te rijgen zijn.

Sommige moeders vinden het leuker wanneer elk kind kan maken wat zij wil, zodat ze niet een armband of sleutelhanger na hoeven maken van een plaatje maar hun eigen creativiteit kunnen laten spreken. Heel begrijpelijk en daarvoor hebben we bijvoorbeeld dit basisassortiment kralen, waarmee 18 armbandjes met bedeltje gemaakt kunnen worden. Genoeg dus voor 6 kinderen om ieder 3 armbandjes mee te maken. Eventueel uit te breiden met kralen naar keuze natuurlijk.

Ook kun je kiezen voor deze kralenmix, waarin echt van alles en nog wat zit. Bloemkralen, vlinderkralen, grotere en kleinere kralen en een gratis rolletje elastiek. Hier kun je zeker 20 armbandjes mee maken. Een leuke aanvulling hierop is de bedelmix kant en klaar, met 20 bedeltjes waar ook de buigringetjes al aan zitten.

Zelf iets samenstellen?
Dat kan natuurlijk ook. Maak je armbandjes, dan heb je ongeveer 18-20 stuks ronde 8 mm kralen of 26-30 stuks ronde 6 mm kralen nodig voor een armbandje. In de meeste verpakkingen van 25 gram 8 mm kralen en van 10 gram 6 mm kralen zitten afhankelijk van de soort tussen de 80-100 kralen. Met 2 zakjes ronde kralen, 1 van elke maat, kun je dus 6 tot 7 armbandjes maken.
Ons advies voor een sieradenfeestje voor echte meiden: combineer witte ronde kralen met roze, paarse, rode en aquakleurige kralen. Voeg hierbij een paar leuke mixen, wat zilverkleurige kraaltjes en wat bijzondere vormen zoals vlindertjes, sterretjes en hartjes. Hiermee kun je de kinderen een leuk aanbod voorzetten.
Vergeet het elastiek niet en eventueel bedeltjes. Aan de bedeltjes moet nog een extra buigringetje bevestigd worden, anders rijg je ze niet mooi aan de armband.

Letterkralen
Kinderen vinden het altijd leuk om hun naam in sieraden te verwerken. Dat kan met onze pakketjes voor naamarmbandjes, daar zitten de letters al bij de prijs in, maar je kunt natuurlijk ook zelf extra de letters van de namen van de kinderen bijbestellen.
Bij Droomjuweeltjes kun je gewoon per letter bestellen, dat is makkelijk. Er zijn verschillende letterkralen om uit te kiezen, de meest uitgebreide voorraad hebben we in de plat ronde letters wit met zwarte letter, zilver met zwarte letter en roze met witte letter.

Bestel zeker & vertrouwd bij Droomjuweeltjes. Onze service eindigt niet bij de voordeur!

  • Gratis verzending binnen NL boven 30 euro!
  • Jouw bestelling snel in huis!
  • Veilig betalen met iDeal, Paypal of overschrijving.
  • Bestelling afhalen aan huis in Spijkenisse is ook mogelijk. Mail ons even!

Vragen over kralen en andere materialen? Vragen over technieken? Mis je iets in de shop? Neem dan gerust even contact op. Wij helpen je graag!

Meer info over:
Bestellen
Verzendkosten & levertijd
Ruilen & retourneren