Complete kralenshop met voordelige collectie van goede kwaliteit!

Variëren met bedeltjes en hangers

Deze keer wat tips over het werken met bedeltjes. Hoe laat je een bedeltje bijvoorbeeld wat meer opvallen? Hoe kun je bedeltjes gebruiken zonder dat het altijd een beetje hetzelfde resultaat geeft? Lees het in deze blog!

Sommige bedeltjes zijn prima geschikt om ze te pimpen met een plaksteen. Hierboven een voorbeeld van een bloembedel, waarbij je ziet wat een verschil het weer maakt als je een keer een plaksteen toevoegt. Natuurlijk stem je de rest van het sieraad er qua kleur op af.

Een bedel laat je er lekker uit springen door hem te combineren met iets wat contrasteert. Hier is er een zilverkleurige hanger op een rond stuk leer in donkerder tint bevestigd, maar je kunt ook denken aan combinaties met platte schelpbedels of dunne metalen bohemian hangers die vaak in allerlei kleuren verkrijgbaar zijn.

Kleine hangertjes laat je opvallen door ze onder een grote kraal te hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Kies een mooie kraal in de juiste kleur, gebruik voor een mooie afwerking kraalkapjes. Hang het bedeltje aan de kettelstift, rijg kralen aan en draai een mooi oogje. Hierboven is dit aan een eenvoudige waxkoordketting gehangen. Meer heeft het ook niet nodig, toch?

Ook veel mogelijkheden tot variatie biedt de bedeltros. Hierboven een veterketting met een ring eraan, waaraan diverse bedels en bedeltjes bevestigd zijn. Door verschil in lengte creëren met ringetjes valt alles mooi boven elkaar en kun je grote en kleinere hangers en kralen combineren.

Zo kun je, al spelend met je materialen, steeds weer tot een vernieuwend resultaat komen! Succes!

 

Contactgegevens