Complete kralenshop met voordelige collectie van goede kwaliteit!

Het leukste om te maken...

De eindeloze mogelijkheden van het zelf sieraden maken fascineren en inspireren me nog elke dag. Maar als je me vraagt wat ik nou het leukste vind om te maken, is het antwoord makkelijk: oorbellen!
Oorbellen zijn leuke kleine projectjes waar je alle kanten mee op kunt. Ik maak ze van heel basic, gewoon een paar leuke bedeltjes aan oorhaakjes, tot lekker 'over the top', met alles er op en aan: stukjes ketting, kraaltjes, bloemetjes, camee's. En alles er tussenin.
In een uurtje kan ik zo 20, 30 paar gemaakt hebben. Als ik een leuk model heb bedacht, maak ik de oorbellen meestal in alle kleuren die ik op dat moment voorhanden heb (hoezo verslaafd?). Kinderoorbellen zijn ook erg leuk om te maken, omdat je dan helemaal los kan gaan qua kleuren. Ook oorstekers maak ik in allerlei soorten. Met roosjes, die ik ook weer in verschillende groottes en soorten en kleuren heb, zodat de voorraad daarvan eigenlijk altijd iets te groot is (maar ja, zo leuk hè!). En met allerlei plaksteentjes, zoals imitatie stras en imitatie cateye. Die steentjes gaan dan weer in een oorsteker met zetting, omdat ik dat mooier vind.

En voordat ik helemaal doordraaf wil ik iedereen die denkt: dat zou ik eigenlijk ook wel leuk vinden om eens te proberen, op het hart drukken om dat ook gewoon eens te doen. Want zo moeilijk is het helemaal niet, begin met een bedeltje aan een oorhaakje (heb je alleen maar een platbektangetje, oorhaakjes en leuke bedeltjes voor nodig) en ga van daaruit elke keer een stapje verder. Succes!

Contactgegevens