Complete kralenshop met voordelige collectie van goede kwaliteit!

Een armbandenset maken

Zeker wanneer het voorjaar er weer aankomt en de blote armen weer in zicht komen, is een armbandenset een leuke aanvulling op je outfit! Maar hoe maak je nou een leuke set? Eén armbandje maken lukt meestal nog wel, maar hoe combineer je dat nu met andere armbanden tot een geslaagde set? 

Het voorbeeld wat we hier gebruiken heeft als basis een armbandje uit ons doe het zelf assortiment. Dat is een voorste armbandje op de foto. Geregen op elastiek, net als de andere armbanden. Dit armbandje is vrij rustig van ontwerp, het grootste gedeelte bestaat uit dezelfde paarse crackle glaskralen. Het tweede armbandje is van zwarte grove rocailles. Ook rustig, want omdat je meerdere armbandjes combineert, moet je de armbandjes qua kleur en ontwerp goed op elkaar afstemmen. Het derde armbandje is dan wat drukker en een combinatie van de kralen uit de eerste armband, alleen zijn de paarse glaskralen een maatje kleiner en zijn er ook mat grijze kralen toegevoegd. 

En natuurlijk kun je nog verder uitbreiden. Voeg bijvoorbeeld een armband toe van gestikt leer, om het helemaal trendy te maken. Nog een armbandje van rocailles kan er natuurlijk ook altijd bij. Aan de verschillende armbandjes kun je nog bedeltjes naar wens toevoegen. Aan een kraal met oog bijvoorbeeld, of een buigringetje, die je kunt meerijgen tussen de kralen. Ook altijd leuk is de armbanden aan elkaar bevestigen met een stukje lint. 

De tips van Droomjuweeltjes zijn:
Gebruik geen al te grote kralen, hou het rustig qua kleur, drie verschillende kleuren/tinten gecombineerd met metaal is genoeg. Wissel armbandjes met verschillende kleuren kralen af met armbandjes in één kleur.

Succes! 

 

Contactgegevens